Erbjuder Hallon 5g?

hallon 5G

Att Sverige har börjat få fler alternativ när det kommer till billiga mobilabonnemang är absolut välkommet. Dock så bör man alltid vara noga med att kolla vad det är man faktiskt betalar för. Idag kollar vi på Hallon och deras mobilabonnemang. 

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Halebop & Tre)

Får man 5G-täckning med Hallon?

Ja. Från och med den 1:a maj 2023 så aktiverar Hallon 5G för sina befintliga kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Detta betyder alltså att alla kunder inte kommer att kunna utnyttja detta till fullo än. När fullt stöd för alla kunder beräknas komma vet vi inte än.

Konkurrenterna bland billigare abonnemang erbjuder för tillfället inte heller 5G förutom Chili. Tyvärr så är detta faktiskt ganska vanligt med billigare abonnemang. Detta beror på att man som mindre operatör använder sig av större, mer etablerade operatörers nät. I dessa situationer så vill helt enkelt de större operatörerna prioritera sina egna kunder och garantera dem bästa möjliga uppkoppling.

Annat billigt abonnemang med 5G

OperatörAbonnemangFunktionerPris
Halebop 2GB

Halebop 2GB

Fria samtal 

Fria meddelanden

5G

Spara oanvänd surf

Sveriges nöjdaste kunder

 

Från 129 KR
3Flexibel 5GB

3Flexibel 5GB

5G

Ingen bindningstid

✔  Fria samtal

Fria meddelanden

Från 199 KR

Vilket nät använder Hallon?

Hallon ägs av Tre och använder därför även deras nät. Du kan alltså förvänta dig att ha täckning på samma ställen som du skulle haft om du använt dig av Tre. Detta gäller dock inte 5G-täckning i hela landet för stunden. 

Artikeln uppdaterades 2023-12-08