eSIM för iPad | Enheter & abonnemang med stöd för eSIM

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Halebop & Tre)

Stödjer iPad eSIM?

Ja, de flesta moderna iPad-modeller stödjer eSIM-teknik. Detta inkluderar iPad Air (tredje generationen), iPad mini (femte generationen), iPad Pro (11-tums och 12,9-tums modellerna från tredje generationen och senare) samt iPad (åttonde och nionde generationen).

Operatörer som erbjuder eSIM med 5G för iPad

Nedan hittar du några operatörer som stödjer eSIM för iPad och som även erbjuder 5G.

OperatörAbonnemangFunktionerPris
Halebop 2GB

Halebop 2GB

Fria samtal 

Fria meddelanden

5G

Spara oanvänd surf

Sveriges nöjdaste kunder

 

Från 129 KR
3Flexibel 5GB

3Flexibel 5GB

5G

Ingen bindningstid

✔  Fria samtal

Fria meddelanden

Från 199 KR

Hur vet jag om min iPad stödjer eSIM?

Du kan kontrollera om din iPad stöder eSIM genom att gå till inställningarna och sedan välja ”Mobildata” och ”Lägg till mobilabonnemang”. Om du har alternativet att ”Lägg till mobilabonnemang” finns tillgängligt, så stöder din iPad eSIM.

Vad är fördelarna med eSIM för iPad?

En av de största fördelarna med eSIM för iPad är att du inte längre behöver oroa dig för att byta ut SIM-kortet när du byter operatör eller reser till utlandet. Istället kan du enkelt aktivera en ny mobildataplan på din iPad utan att behöva byta fysiska SIM-kort. Dessutom behöver du inte vänta på att SIM-kortet ska skickas till dig eller besöka en butik för att hämta ut det.

En annan fördel är att du kan ha flera abonnemang på din iPad samtidigt. Det betyder att du kan ha en plan för ditt hemland och en annan plan för när du är utomlands, utan att behöva byta mellan dem manuellt.

Finns det nackdelar med eSIM för iPad?

En av de största nackdelarna med eSIM-teknik är att den inte är lika utbredd som traditionella SIM-kort. Det betyder att inte alla mobiloperatörer stödjer eSIM och att det kan vara svårt att hitta en plan som passar dina behov. Dessutom kan det vara svårt att flytta ett abonnemang från en eSIM-kompatibel enhet till en annan.

En annan nackdel är att eSIM-teknik fortfarande är relativt ny, vilket innebär att det kan finnas problem med kompatibilitet eller tillgänglighet.

Kan jag ha samma nummer på min iPad och min telefon?

Ja, du kan ha samma nummer på din iPad och din telefon genom att aktivera samma abonnemang på båda enheterna. Detta gör det möjligt att använda din iPad som en sekundär enhet.