Erbjuder Hallon eSIM?

Ja, Hallon erbjuder till sina kunder. Du kommer faktiskt igång enklare och snabbare än du tror. I denna artikel går vi igenom hur du kan byta till eSIM hos Hallon och berättar lite om vad eSIM faktiskt är.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hallon

Så enkelt byter du till eSIM hos Hallon

Vi börjar med det viktiga för dig som vill komma igång. Är du redan kund hos Hallon så behöver du endast logga in på “Mina sidor” och välja det abonnemang du vill eSIM för och klicka på “SIM-kort” och sedan beställer du. Du behöver inte vänta på något utan ditt nya eSIM aktiveras direkt!

Om du inte redan är kund hos Hallon då? Om du vill skaffa dig ett abonnemang med eSIM hos Hallon så är det minst lika enkelt. Välj ett av deras abonnemang här

Vad är ett eSIM?

Ett eSIM är enkelt förklarat ett digital SIM-kort. Det betyder att du inte behöver ett fysiskt SIM-kort i din telefon för att kunna ringa, skicka SMS eller använda internet. 

En fördel med eSIM är att om du vill byta operatör eller nummer så kan det göras utan att du behöver invänta ett nytt fysiskt SIM-kort med posten. Bytet kan göras direkt över internet och ditt nya eSIM kan aktiveras direkt!

Kontrollera att du kan ha eSIM

Innan du gör dig av med ditt gamla SIM-kort så bör du kontrollera att din enhet faktiskt faktiskt stödjer eSIM. Det gör du enklast genom att kolla den tekniska specifikationen för din telefon eller surfplatta. Den återfinns oftast på produktsidan på butiken du köpte den eller på tillverkarens hemsida. 

Värt att veta är att Hallon inte erbjuder eSIM för företagsabonnemang i dagsläget.