Keydrop – så funkar det

keydrop

Vi kollar in Keydrop för att se vilka funktioner som finns tillgängliga samt för att ge en kort introduktion till vad tjänsten faktiskt är för något.

Vad är Keydrop?

Keydrop är en av många spelsajter där man kan vinna skins till spelet Counter-Strike: Global offensive. CS, som det också kallas har redan en egen mekanism för detta inbyggt i spelet. Man köper nycklar som låser upp lådor som med lite tur kan innehålla ett häftigt skin som antingen går att använda, eller sälja. 

Varför finns då Keydrop? Som tidigare nämnt så finns det ett flertal sajter likt denna. Det som drar mycket folk till dessa sajter är deras specialanpassade lådor. I själva spelet så finns det endast lådor där Valve själva har bestämt innehållet och då innehåller lådorna endast skins från vissa kollektioner. På sajter som Keydrop så kan skaparna själva välja vad lådorna ska innehålla och då även bestämma priset. I teorin skulle en av dessa specialanpassade lådor då kunna innehålla 10 av de absolut dyraste skinsen, men då till ett väldigt högt pris. 

Finns det fördelar med Keydrop jämfört med konkurrenter?

Några fördelar med Keydrop är bland annat enkel registrering, snygg design, men även bra registreringsbonusar. Även fast detta kan verka trevligt så finns det även några nackdelar: ingen livesupport (okänt om svensk support finns överhuvudtaget) och ett begränsat antal spel. Däremot så kan sidan, i alla fall för stunden klassas som säker. Den har funnits i flera år och verkar fortfarande fungera smärtfritt. Detta kan inte sägas för de konkurrenter som försökt med lurendrejerier då de stängts ner kort därefter.