Biltema sök – Så hittar du rätt i Biltemas sortiment med appen

smartphone app

Biltema är känt för sitt breda sortiment inom biltillbehör, men även prylar för hobby och fritid. Sen en tid tillbaka så finns även Biltemas app där du kan söka i deras sortiment och hitta precis vad du behöver och du kan även hämta dina valda produkter i butik redan efter 2 timmar. 

Så funkar Biltema sök

Biltema sök är både enkelt och smidigt! Väl inne i appen så kan du enkelt hitta reservdelar till bilen. Allt som krävs är att du fyller i ditt registreringsnummer, biltillverkare och modell. Självklart så hittar du även enkelt till motorcyklar, båtar, cyklar och elcyklar – Biltema har som bekant ett ganska brett sortiment. 

Biltema sök

Planera dina köp med inköpslistor

En väldigt bra funktion som finns tillgänglig i Biltemas app är inköpslistor. Medan du sitter och kollar igenom sortimentet så kan du enkelt skap inköpslistor och lägga till produkter medan du kolla runt. Detta kan vara väldigt smidigt om du kanske ska besöka butiken vid ett senare tillfälle eller om du kanske bara vill planera ditt nästa köp via appen.

Fler smidiga funktioner i ”Mitt Biltema”

För att underlätta ytterligare så finns även en funktion för att spara kvitton från dina köp direkt i appen istället för att behöva spara fysiska kvitton. Detta kan komma väl till hands om du behöver byta ut eller returnera en vara. Det har förmodligen hänt oss alla någon gång att man tappat bort ett kvitto? Det slipper du nu – I alla fall kvitton från Biltema. 

Ett annat välkommet tillägg i appen är erbjudanden. Undet “mitt Biltema” så kan du förutom dina inköpslistor och kvitton även se aktuella erbjudanden och rabattkoder du kan nyttja. Det är ju alltid välkommet! Utöver detta så kan du även se öppettider för vald butik. Ska du besöka en annan butik än den du vanligtvis åker till så kan du enkelt byta och se vilka öppettider som gäller ju där. När du väljer ett varuhus så kan du även få hjälp att navigera dit, ett knapptryck och adressen slås in i din GPS. 

Biltema navigation

Ladda ner Biltemas app till IOS eller Android

Biltemas app finns både på Google Play och App Store. Antingen så söker på bara på ”Biltema” i någon av dessa eller så kan du hitta länkarna till nedladdningen här:

Biltema för Android

Biltema för IOS

Om du tycker att denna artikel var intressant så kan du läsa fler artiklar om appar här!